Concurs de Pintura Sant Joan les Fonts

Dissabte 21 i diumenge 22 de maig de 2022

L’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts convoca el concurs de pintura.

BASES DEL CONCURS

 

 1. Poden participar totes les persones artistes que ho desitgin, en la categoria d’adults (+18 anys).
 2. Cada artista pot escollir lliurement quin espai del poble de Sant Joan les Fonts vol pintar.
 3. Cada concursant només pot participar amb una sola obra.
 4. Cada concursant pot fer servir la tècnica que li sigui més adient.
 5. S’ha de portar el paper/ tela /suport. Les mides són lliures i han de tenir el fons blanc.
 6. La inscripció i el timbratge dels suports es farà el dissabte 21 de maig de 2022 de 16 h a 20 h i de 10 a 13 h de diumenge 22 de maig a l’Oficina de Turisme de ca l’Esquirolet (zona pont medieval).
 7. El lliurament de les obres finalitzades serà fins a les 13.30 h del diumenge 22 de maig al mateix lloc on s’ha fet la inscripció.
 8. El veredicte es comunicarà mitjançant trucada telefònica als participants guanyadors i es publicarà a les Xarxes Socials de l’EMBA i de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts. El lliurament de premis es farà el dia 22 de maig a les 19 h a l’Oficina de Turisme.
 9. Premis:

Categoria Adults: 1r premi, 200 € | 2n premi, 100 €

 1. El jurat es reserva el dret de declarar desert algun premi del concurs.
 2. La recollida d’obres no premiades es farà a l’Oficina de turisme de Sant Joan les Fonts després del lliurament dels premis, que serà a les 19 h. Caldrà portar el resguard d’inscripció. Les obres no recollides en un termini de tres mesos passaran a ser propietat de l’EMBA.
 3. Les obres premiades quedaran a l’arxiu de l’EMBA.
 4. La direcció de l’Escola es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.
 5. L’Escola Municipal de Belles Arts adquireix els drets de reproducció i exposició de les obres presentades a concurs.
 6. D’acord amb el que disposa la llei vigent en matèria de protecció de dades, l’Escola Municipal de Belles Arts tractarà les dades aportades en la presentació d’obres en el Concurs de Pintura amb la finalitat de gestionar aquest concurs.
 7. El jurat estarà compost per un membre de l’equip docent de l’Escola Municipal de Belles Arts, un artista local i un representant de la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts. Actuarà com a suplent la persona dinamitzadora de Escola Municipal de Belles Arts.

 

NOTA: Les condicions excepcionals de la COVID-19 poden modificar la inscripció i el lliurament de les obres. En aquest cas, s’informarà degudament mitjançant les plataformes digitals de l’Escola Municipal de Belles Arts i de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.